Προφιλ

Λίγα λόγια για μας

 

Η εταιρεία “ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ” ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2003 και δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών. Είναι μια σύγχρονη  ελληνική εταιρία συμβούλων προσαρμοσμένη απόλυτα  στο νέο δυναμικό περιβάλλον της αγοράς. Κατανοώντας την ανάγκη των επιχειρήσεων  για προσαρμογή στις νέες τάσεις και στις ραγδαίες εξελίξεις του ανταγωνιστικού και συνάμα εξελισσόμενου οικονομικού περιβάλλοντος προτείνει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο του σχεδιασμού και παροχής προγραμμάτων διοίκησης – διαχείρισης προσφέροντας υπηρεσίες σχετικές με την οργάνωση επιχειρήσεων, παροχή συμβουλών σε θέματα στρατηγικής επιχειρηματικής δράσης, marketing, στελέχωσης διαχείρισης προσωπικού και δημοσίων σχέσεων. Επίσης αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών σκοπιμότητας και κάθε είδους μελέτης, καθώς επίσης οικονομικές αναλύσεις και επιχειρησιακή έρευνα. Η εταιρία δραστηριοποιείται παράλληλα με  την οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων, τη μηχανογράφηση τους αλλά και την παροχή συμβουλών πληροφοριακών αναγκών για την επιλογή των κατάλληλων διαχειριστικών συστημάτων πληροφορικής.

Μαζί με ένα μεγάλο αριθμό επιστημόνων συνεργατών αποτελεί έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό συνεργάτη και σύμβουλο για  οποιοδήποτε οργανισμό ή εταιρία δημόσιου και  ιδιωτικού τομέα σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και την επίτευξη του αντικειμενικού της στόχου.

πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα

Επενδύστε με την καλύτερη ομάδα

Εμπειρία

Η πολυετής εμπειρία μας και το στελεχιακό δυναμικό μας, στηρίζουν το επιχειρηματικό σας όραμα

Προσαρμοστικότητα

Εξασφαλίζουμε την προσαρμογή της επιχείρησής σας στα σύγχρονα δεδομένα

Ανταγωνιστικότητα

Προσδίδουμε της τα απαραίτητα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Copyrights © 2018 All Rights Reserved. Designed and power by adviser